گوجه فرنگی وادارو 1012

توضیحات

امتیاز 3.2/5
3.2/5

شکل میوه


وزن متوسط


میزان سفتی میوه


یکنواختی میوه


میزان برداشت با کاسبرگ


پوشش برگی و حجم بوته


رنگ میوه


دوره رسیدگی


مقاومت‌ها و تحمل‌ها

 

 

 

 

 


شرکت تولیدکننده/ وارد کننده


بسته بندی



گرد


۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم


بسیار خوب


یکنواختی بسیار بالایی در سایز میوه دارد


تا ۵۰ ٪


بسیار خوب


قرمز و بازار پسند


میان رس (۹۰ روزه)


  1. پژمردگی فوزاریومی Fol,
  2. پژمردگی ورتیسیلیومی Vd – Va,
  3. نماتد مولد غده ریشه, 
  4. ویروس عامل سرجمک (TYLCV),
  5. ویروس عامل موزاییک گوجه (TOMV)

اگریپا / مهرسام وندا


پاکت  ۱۰۰۰ تایی


 


شکل میوه: گرد


وزن متوسط: ۱۲۰ تا ۱۵۰ گرم 


میزان سفتی میوه: بسیار خوب


یکنواختی میوه: یکنواختی بسیار بالایی در سایز میوه دارد


میزان برداشت با کاسبرگ: تا ۵۰ ٪


پوشش برگی و حجم بوته: بسیار خوب


رنگ میوه: قرمز و بازار پسند


دوره رسیدگی: میان رس (۹۰ روزه)


مقاومت‌ها و تحمل‌ها:

– پژمردگی فوزاریومی Fol,

پژمردگی ورتیسیلیومی Vd – Va,

 نماتد مولد غده ریشه, 

ویروس عامل سرجمک (TYLCV),

– ویروس‌عامل موزاییک گوجه (TOMV) 


شرکت تولیدکننده/ وارد کننده: 

اگریپا / مهرسام وندا


 بسته بندی: پاکت  ۱۰۰۰ تای

 

سایر مشخصات گوجه‌فرنگی وادارو ۱۰۱۲

  1. ماندگاری گوجه‌فرنگی وادارو ۱۰۱۲، بسیار بالاست و قابلیت صادرات و حمل به مسافت‌های بسیار دور را دارد.
  2. این رقم، علیرغم پربار بودن و کیفیت بالای میوه، رقم کم توقعی به شمار می‌رود. بذر گوجه ۱۰۱۲ یکی از ارقام پربار هیبرید شرکت اگریپا است که بعنوان یک رقم با عملکرد و مقاومت بالا معرفی شده است.
  3. بذر گوجه‌فرنگی وادارو ۱۰۱۲ یک رقم متوسط رس (۹۰ روزه) است و در صورت کشت نشا حدود ۹۰ روز بعد انتقال نشا (بسته به شرایط اقلیمی و زراعی) قابل برداشت خواهد بود. 
 

تحمل و مقاومت‌ها گوجه‌فرنگی وادارو ۱۰۱۲

نسبت به بیماری های قارچ­ی:

  1. مقاومت نسبی به قارچ فوزاریوم نوع ۲
  2. مقاومت نسبی به پژمردگی ورتیسیلیومی
  3. مقاومت کافی در برابر بوته میری پیتیومی ندارد.

  نسبت به بیماریهای ویروسی:

  1. مقاومت نسبی به ویروس عامل سرجمک یا منج (TYLCV)
  2. مقاومت نسبی به ویروس موزائیک گوجه‌فرنگی (ToMV)

  نسبت به بیماریهای نماتدی:

  1. مقاومت خوبی به نماتد مولد غده ریشه دارد.

نکته‌ای در مورد گوجه‌فرنگی وادارو ۱۰۱۲

  1. از آنجا که این رقم مقاومت کافی در برابر بوته‌میری پتیومی ندارد برای اینکه مشکلی با این بیماری پیدا نکنید باید پیش از انتقال نشا، نشا را با قارچ کش‌های مناسب آغشته کنید. همچنین سه تا چهار روز بعد از انتقال نشا به صورت ساقه شور بوته را با قارچ کش هایی مثل رورال تی اس یا پروپاموکارپ یا فاکومیل ساقه شور نمایید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گوجه فرنگی وادارو 1012”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *